First Year Ever Birthday !

July 10, 2015





Bismillah.


Hello . Hi semua. Been awhile. aaaaaaawwhille** I didn't do writing! Really miss those moment !
I will update a bit by bit hows my life so far. I make my mind to continue writing coz I have lots of things that I want to share ! so stay tune !! :) :)


Alhamdulillah my son celebrating 1st year ever his birthday ! Sangat2 teruja dan happy but in same time today my working day, So kena lah really concentrate keja time working hours. But in same time yes in my deep deep deep heart I felt very very happy & sangat2 bersyukur Allah pinjam kan dah setahun + (9 bulan dalam perut :p ) my beloved prince son, Harith Yusuf.


Since his birthday falls on bulan puasa, so me & husband decided nk just do some simple celeration buka puasa dengan my mama & my MIL. Tok mama , tok & wan dia lah . Still on planning. hope jadilah malam nnt !


Meanwhile I search for some healthy cake yang beasas kan buah. yela. kalau beli kek yang ada cream bagai dia bukan boleh makan lagi. So this is some idea for all mommies out there yang nak celebrate anak below 2 years. No sugar & salt involve !

Idea Healthy Cake for 2 years below birthday celebration
















Menarik dan mudah kan, Buang kulit, potong-potong, susun-susun..taraaaaa SIAP ! ibu-ibu yang tak pandai buat kek (macam I) pon terrer kalau buat healthy cake ni !

Selamat Mencuba !


You Might Also Like

0 comments