Aktiviti Jom Raikan Wanita

Last week pihak rukun tetangga kawasan rumah  menganjurkan aktiviti bersama kaum ibu-ibu dan anak-anak. Ni 1st aktiviti yang saya join sejak stay kat sini. Hopefully dengan join aktiviti camni dapatlah eratkan hubungan antara satu sama lain..yela dah duduk satu bumbungkan. Dengan siapa lagi kita nak minta tolong klau apa-apa.

Antara aktiviti pada hari tu ialah tazkirah bersama ustazah, bertandingan mewarna untuk kanak-kanak , kelas gubahan bunga dan makan tengahari portluck. ( saya bawak buah tembikai)

Mula-mula memang excited nak bawak Harith join aktiviti mewarna, tapi sayang dia tak berapa sihat. But still, saya bawak jugak dia join sebab memang dia tak mau dok rumah. Asyik nak nangis ja. So ini lah hasilnya. Layan kn je hehe




Kesian muka tak berapa sihat







Percubaan mewarna 


Anyway we still enjoy on the day ! 


Comments

Popular posts from this blog

Vision Park, Bandar Bertam Perdana, Kepala Batas, Pulau Pinang

Review Lacte Solo Breastpump

Cara Mudah Renew Insuran Kereta di MYEG.COM